logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
O firma din grupul auto BDT cere insolventa companiei de securitate a lui Zmarandescu Inapoi Valorificari Creante

10 Noiembrie 2009

Business Development Team Service, compania de service auto din cadrul grupului BDT, cere in instanta insolventa firmei Zmarandescu VIP Security, companie controlata de Catalin Zmarandescu, fosta garda de corp a lui Gigi Becali.
Cererea de deschidere a procedurii de insolventa a fost inregistrata la Tribunalul din Bucuresti in data de 6 noiembrie 2009, iar primul termen de judecata a fost fixat pe 20 ianuarie 2010.

BDT Group, distribuitor Ford si Mazda in Romania, a incheiat anul 2008 cu 3.312 de unitati vandute, avand o cifra totala de afaceri de aproximativ 235,73 mil. lei (64 mil. euro).


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.