logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Ovidiu Dinu, Codrut Mircea Mirita, Adrian Andreescu, Danut Mester si Toader Iagar, trimisi in judecata pentru evaziune fiscala Inapoi Valorificari Creante

10 Noiembrie 2009

Procurorii DNA Alba Iulia au trimis in judecata cinci oameni de afaceri pentru evaziune fiscala in forma continuata, dupa ce acestia au adus statului un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, prin neinregistrarea operatiunilor fiscale si implicit neplata impozitelor.

Astfel, in perioada mai 2008-mai 2009, Ovidiu Dinu, Codrut Mircea Mirita, Adrian Andreescu, Danut Mester si Toader Iagar , administratori ai S.C. Seltix Services S.R.L. Sibiu, S.C. D 33 A Service Invest S.R.L. Sibiu si S.C. Dea Service Invest S.R.L. Sibiu, firme ce au ca principal obiect de activitate comercializarea produselor cerealiere si petroliere, au adus statului un prejudiciu de peste 2 milioane de euro, sustragandu-se de la plata obligatiilor fiscale datorate statului prin omisiunea evidentierii in actele contabile a operatiunilor comerciale efectuate si a veniturilor realizate.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.