logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Parteneri BC Inapoi Valorificari Creante

Daca detineti o informatie despre un partener de afaceri, un coleg, o ruda, o cunostinta, ca sunt in posesia unei creante si intampina greutati in incasarea ei, puteti apela la asistenta si sprijin din partea profesionistilor nostri si astfel ati facut primul pas in a ne deveni partener:

1. strangeti cat mai multe informatii despre creanta respectiva;

2. contactati-ne telefonic la 021.313.13.50 sau 021.313.13.60 ori pe e-mail la adresele office@brcv.ro sau contact@brvc.ro;

3. apoi, veti fi contactat de un reprezentant al Bursei pentru a stabili o intalnire;

4. in functie de natura si numarul de cazuri pe care le aduceti spre valorificare, si de valoarea acestora, vom incheia un contract de colaborare, in urma caruia veti primi un comision din onorariul incasat de compania noastra, devenind partener BC;

5. din punct de vedere contractual, veti semna un contract de comision cu compania noastra, pentru fiecare creanta in parte, in baza caruia vi se va plati  un comision, iar clientul adus de dvs va incheia un contract de mandat pentru valorificarea creantei sale.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.