logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Pic Hypermarket a intrat in insolventa la cerere Inapoi Valorificari Creante

23 Noiembrie 2009

Lantul de hypermarketuri Pic a anuntat intrarea la cerere in insolventa, in contextul crizei economice generale cu care se confrunta in prezent toti jucatorii din economia romaneasca.

Potrivit anuntului oficial, reteaua de hipermarketuri a intrat in insolventa in data de 16 noiembrie 2009. Cu toate ca Pic Hypermarket a lansat un amplu proces de restructurare, scaderea vanzarilor a continuat, astfel crescand datoriile fata de creditori. “In aceste conditii actionariatul PIC a decis intrarea in insolventa la cerere”, a declarat Claudia Rusu, Directorul Marketing al companiei Pic.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.