logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Ponderea insolventelor companiilor imobiliare a crescut in ultimele 12 luni de la 1% la 9% Inapoi Valorificari Creante

13 Noiembrie 2009

Ponderea insolventelor companiilor imobiliare, din totalul insolventelor de pe piata locala, a crescut in ultimele 12 luni de la 1% la 9%, a spus Sebastian Gutiu, managing partner la casa de avocatura Schoenherr si Asociatii.
In Bucuresti si Sofia sunt cele mai multe insolvente din regiune.

Din numarul total al insolventelor, doar 2,5% sunt reorganizari reusite, restul fiind falimente, mai spune Gutiu.

Printre avantajele unei insolvente se numara faptul ca firma respectiva poate sa-si continue activitatea, fara a mai fi presata de achitarea datoriilor. Cu toate acestea, imaginea companiei este afectata atat in fata partenerilor cat si in cea a cumparatorilor.

Circa 23.000 de firme vor intra in insolventa in acest an, 15.300 de societati apeland deja la aceasta procedura in primele 9 luni din 2009, au declarat anterior reprezentantii BCR.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.