logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Procedura de insolventa a Rodipet a fost admisa Inapoi Valorificari Creante

18 Noiembrie 2009

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) anunta ca a fost informata de catre conducerea SC Network Press Concept SA (fosta Rodipet) asupra faptului ca instanta de judecata a Tribunalului Bucuresti a admis cererea SC AMO Prodpress SRL de deschidere a procedurii insolventei.

In afara de aceasta cerere, pe rolul instantelor de judecata se mai afla si alte solicitari de deschidere a procedurii insolventei. Printre cererile de insolventa se numara cele depuse de RAAPPS, Media Sport Grup, Anuntul de la A la Z, Adevarul Holding, Bront Magdalena, Ziua si SRI, impreuna cu Rilogos SRL, Riviera Media Grup SRL si SC Editor BL 49 SRL.

„Conducerea SC Network Press Concept SA a fost notificata, in cursul zilei de 17 noiembrie 2009, de catre Activ Lichidator IPURL privind deschiderea procedurii insolventei si numirea acestei societati ca administrator judiciar“, precizeaza AVAS, intr-un comunicat.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.