logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Registrul Comertului va trece de la Justitie la Camera de Comert Inapoi Valorificari Creante

04 Noiembrie 2009

Potrivit unei legi adoptate ieri, institutia va trece de la Justitie la Camera de Comert. Miza: venitul anual de zeci de milioane de euro al Registrului.

Registrul Comertului ar urma sa treaca de la stat, reprezentat de Ministerul Justitiei, la o organizatie privata – Camera de Comert si Industrie a României (CCIR) – potrivit unui proiect de lege votat, ieri, de Camera Deputatilor.

PNL, PSD si UDMR au sprijinit proiectul de lege, in timp ce PDL s-a opus. Camera Deputatilor este camera decizionala, iar proiectul va fi trimis presedintelui Traian Basescu pentru promulgare.

Miza bataliei: veniturile anuale ale Registrului, cifrate la 40 de milioane de euro in 2008 si estimate la 46 de milioane de euro pentru 2009.

De asemenea, Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) are o baza de date cu 400.000 de firme din Romania. CCIR este o asociatie a mediului de afaceri din Romania condusa de Mihai Vlasov, un personaj acuzat in presa de afaceri controversate.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.