logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Scutirea de impozit a profitului reinvestit duce la pierderea dreptului de amortizare a investitiei Inapoi Valorificari Creante

24 Noiembrie 2009

Antreprenorii care opteaza pentru „facilitate“ isi pierd dreptul de amortizare si vor fi nevoiti sa reintoarca serviciul statului in cazul dezmembrarilor.

Guvernul a decis sa acorde fa­ci­litatea de scutire, imediat si integral, a profitului reinvestit in echipament tehnologic nu­mai firmelor care au inregistrat in trimestrul al IV-lea al anului 2009 un profit considerabil, capabil sa acopere investitiile scutite. Cum profiturile curente ale firmelor romanesti au fost în mare parte insignifiante, pre­vederile ordonantei de urgenta ce vizeaza modificarea Codului Fiscal au prea putina influenta.

Iar normele de aplicare publicate saptamana trecuta pe site-ul MFP nu fac decat sa sublinieze ca masura e aplicabila doar pentru putini. In plus, nu e vorba, in esenta, decat de o amanare la plata, in cazul dezmembrarii, fiind obligatorie plata integrala a sumei scutite de impozit si nefiind acceptata nicio amortizare.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.