logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Tribunalul Bucuresti: 150 de dosare de la Registrul Comertului, analizate intr-o zi Inapoi Valorificari Creante

13 Noiembrie 2009

Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti (ORCTB) solutioneaza in cadrul unei sedinte de judecata 150 de dosare, nou inregistrate, avand ca obiect, atat inscrieri mentiuni cat si constituiri de societate, la care se adauga dosarele amanate, dosarele repuse pe rol si cererile de preschimbare admise, potrivit informatiilor furnizate de Tribunalul Bucuresti.

Conform Hotararii Nr.6 a Adunarii Generale a Judecatorilor din cadrul Tribunalului Bucuresti, din 29 septembrie 2009, in cadrul ORCTB magistratii Sectiei a VI a Comerciale, participa la sedinte in zilele de luni, miercuri si joi ale saptamanii, incepand cu data de 5.10 2009, prezentandu-se cate doi magistrati, in fiecare din aceste zile.

De asemenea,hotararea stabileste ca un magistrat analizeaza, in cadrul unei sedinte de judeacta, 100 de dosare avand ca obiect inscriere mentiuni, iar celalalt magistrat va analiza un numar de 50 de dosare, avand ca obiect constituire de societate.

In ceea ce priveste Oficiul Registrului Comertului din judetul Ilfov, magistratii Sectiei a VII a Comerciala a Tribunalului Bucuresti vor participa la sedintele din cadrul Oficiului in zilele de luni, miercuri si vineri ale saptamanii, cate un magistrat in fiecare din aceste zile. In ceea ce priveste numarul de dosare, se specifica faptul ca un magistrat analizeaza un numar de 150 de dosare, avand ca obiect atat inscriere mentiuni cat si constituire de societate.

Amintim ca, termenele de solutionare a celor peste 9.000 de cereri de aflate pe rolul ORC de pe langa Tribunalul Bucuresti, sunt atribuite pana la data de 7 decembrie 2009 pentru autorizari si 26 mai 2010 pentru modificari ale actelor constitutive.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.