logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Ultra Pro intra in faliment Inapoi Valorificari Creante

21 Octombrie 2009

80 de firme se vor bate sa-si recupereze banii pe ceea ce a mai ramas din fostul lider al retailului IT&C local.

K Tech Ultra Pro, in urma cu doi ani cel mai mare retailer IT&C din Romania, nu mai are nicio sansa de a reveni pe piata si va fi declarata in faliment in decembrie, spun reprezentantii BDO Business Restructuring – administratorul judiciar al firmei.

Compania fondata de sotii Alina si Cristian Fughina, care avea la un moment dat afaceri de peste 70 mil. euro si aproape 700 de angajati, ar putea deveni astfel primul faliment de amploare al unei companii locale, pe fondul crizei economice.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.