logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
Un avocat al Baroului Bucuresti, arestat pentru lipsire de libertate, mita si trafic de influenta Inapoi Valorificari Creante

06 Noiembrie 2009

Un avocat din cadrul Baroului Bucuresti, este acuzat de lipsire de libertate santaj, trafic de influenta si complicitate la luare de mita, infractiuni savarsite impreuna cu alte persoane in perioada septembrie - decembrie 2008. Totodata, pe 5 noiembrie 2009, Curtea de Apel Pitesti a dispus arestarea inculpatilor pentru 29 de zile, se precizeaza intr-un comunicat recent al Directiei Nationale Anticoruptie.

In perioada octombrie – decembrie 2008, Constantin Laurentiu Gheorghe, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, impreuna cu alte persoane, au apelat la acte de violenta si amenintare, in vederea obtinerii unei sume de bani, ce reprezenta dobanda la un imprumut camataresc in valoare de 42.000 de euro, imprumut incheiat intre avocat si persoana agresata. Aceasta a fost lovita, amenintata cu moartea si supusa la tratamente degradante si a suferit leziuni ce au necesitat spitalizarea de urgenta si un numar de 14 zile de ingrijiri medicale.

Acuzatiile la adresa lui Constantin Laurentiu Gheorghe au in vedere si faptul ca in perioada septembrie – octombrie 2008, acesta a pretins si a primit suma totala de 7.000 euro, in schimbul influentarii ofiterului de politie judiciara Mazilu Marius Ionut, pentru ca acesta sa efectueze cercetari favorabile intr-un dosar penal in care denuntatorul, persoana agresata, era cercetat pentru ucidere din culpa.

De asemenea, in cursul lunii decembrie 2008, Constantin Laurentiu Gheorghe a pretins si primit de la denuntator, persoana agresata, suma de 500 RON, pentru a obtine de la acelasi ofiter de politie o adresa in vederea prelungirii dovezii inlocuitoare a permisului de conducere.

Constantin Laurentiu Gheorghe, avocat in cadrul Baroului Bucuresti, impreuna cu ceilalti inculpati, au fost retinuti la data de 4 noiembrie 2009 pe o perioada de 24 de ore, de catre procurorii anticoruptie iar la data de 5 noiembrie 2009, Curtea de Apel Pitesti a dispus arestarea pentru 29 de zile.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.