logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
UniCredit Tiriac: Creditele corporate la sold au crescut cu mai putin de 10% la 9 luni Inapoi Valorificari Creante

22 Octombrie 2009

UniCredit Tiriac a inregistrat o crestere de sub 10% a creditelor corporate in primele 9 luni ale anului, banca neavand inca la dispozitie date referitoare la evolutia creditelor noi acordate in acest an, a declarat joi Antoaneta Curteanu, director corporate in cadrul UniCredit Tiriac.
Aceasta a precizat ca firmele catre care s-au indreptat cele mai multe credite in primele 9 luni ale anului activeaza in agricultura (companii mari si mijlocii) si servicii.

Curteanu a mai spus ca o parte din echipa de vanzari a bancii pe divizia corporate a fost relocata intr-un nou departament care se ocupa cu gestionarea portofoliului "sensibil", format din acei clienti care ar putea avea probleme la rambursarea creditelor.

"Noua divizie incearca sa-i ajute pe clienti sa evite intrarea in incapacitate de plata", a declarat Curteanu.

Aceasta a mentionat ca banca nu a recurs inca la executarea silita a clientilor cu intarzieri de plata, decat in 1-2 cazuri, in care s-a dovedit rea-vointa din partea acestora.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.