logo
Banii Dumneavoastra, prioritatea noastra

CE VREM DE CE NOI
 
UPC amendat cu 60.000 lei pentru emiterea nejustificata de somatii de plata Inapoi Valorificari Creante

07 Noiembrie 2009

Directorul general al companiei UPC Romania, Jack Mikaloff, a recunoscut, joi seara, in cadrul unei intâlniri cu reprezentantii Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) Cluj, ca operatorul nu a procedat corect cand a emis cateva mii de somatii de plata a unor facturi restante din anii 2001-2007, fara a putea dovedi daca restantele existau sau nu.

Astfel, reprezentantii companiei au recunoscut, prin intermediul unui comunicat de presa, ca au recurs la practici comerciale incorecte si ca orice incasare a unor sume de bani restante a fost stopata.

„Discutiile avute cu reprezentantii OPC Cluj au fost benefice. De acum inainte va fi infiintat un departament care se va ocupa de reclamatiile abonatilor. Referitor la celelalte probleme, nu vreau sa comentez”, a declarat directorul Jack Mikaloff, dupa aproape patru ore de discutii cu inspectorii OPC Cluj.


Scoala de Brokeri este noua entitate sub care se dezvolta initiativele de tip educational si de orientare profesionala ale societatii BURSA ROMANA DE CREANTE TM (BRC) . Ulterior, aceasta va reprezenta si platforma de perfectionare pentru cei care vor sa imbratiseze aceasta profesie/cariera noua si de mare actualitate.
Criza profunda si piata creantiera exploziva impun valorificarea creantelor de catre oameni de specialitate, iar Scoala de Brokeri este unicul furnizor de orientare profesionala in domeniul bursei de creante si domeniile conexe acesteia.
Cu ajutorul lectorilor de valoare si a echipei de specialisti ne propunem sa dezvoltam potentialul resurselor umane din sectorul economic prin promovarea unor abordari inovative si raportate la situatia actuala de pe piata economico-financiara.

* Veti gasi in curand pe site toate informatiile necesare in legatura cu deschiderea Scolii de Brokeri.

©1992-2009 BURSA ROMANA DE CREANTE S.A. Toate drepturile rezervate.